Så här tycker vi

Kompetent, trevlig och med kunden i fokus. Fantastiskt resultat.

Peter B.

***

För många år sedan började jag hos Jeanette då hon arbetade på Lars massage. När hon sedan öppnade eget kändes det självklart att flytta med. För mig är massage inte bara en fråga om att bli masserad utan också om tillit och att kunna slappna av. Det kan jag med Jeanette och varje gång känns det bra när jag går därifrån.

Amelie B.

***

Jag kan verkligen säga till mina vänner att dom ska gå till dig Jeanette om dom har problem med kropp och själ. Man blir väldigt bra mottagen och du är så mjuk på handen. Det är en skön stund man får för kroppen och själen. Gå dit även om ni inte har ont utan vill ha en skön stund. Njut!

Birgitta K.

***

Världen bästa massage och man får hjälp med tips på övningar för att få mindre ont där man har ont mellan massage tillfällena.
Det skulle absolut att ha öppet någon helg dag ibland, då jag jobbar så sent och bor i Stockholm och inte kan åka på en veckodag. Men är så värt att åka till Uppsala för världens bästa massage när man har ont.

Sofie M.

***

Jeanette är alltid lugn, snäll och vänlig samt knådar med varma händer bort gubbens muskelspänningar och knutor.

Hans H.

***

En riktig skön och avslappnande känsla träder ikraft redan vid ankomsten. Denna känsla kvarstår efter behandlingen och sitter sedan kvar i kroppen många timmar.

Stefan J.F.

***

Detta är sann avkoppling och medicin för kropp och själ!
Så glad och nöjd att jag hittat hit!

Stina E.K.

***

Jag vill bara säga att jag är alltid super nöjd efter mina besök hos dig, du tar väl hand om dina kunder och man får alltid ett varmt trevligt bemötande utav dig.
Jag är jätte nöjd verkligen och uppskattar så mycket att vi kan boka via vårat friskvård hos dig, nu ska jag boka en tid så vi ses snart igen ;) 

Meryam A.

***

Jag har gått till Jeanette då och då under många år. Jag litar till 100% på att Jeanette kommer att få ordning på musklerna som "bråkar" är spända och behöver behandlas. Jeanettes massage hjälper mig att hitta tillbaka till kroppen, minska stressen och hitta lugnet. Beställ en tid hos Jeanette, hon är bäst!

Sofia G.

***

Jag tycker att du är en väldigt bra massör, lyhörd och duktig. Det är alltid avkopplande och skönt att komma till salongen. Bra massage men tiden går för fort :)

Micaela W.

***

Bästa massören i stan ❤ Jeanette har så mycket kunskap om kroppen och kan alltid hjälpa till när man har som mest ont, oavsett vilken kroppsdel det gäller. Rekommenderar henne alltid till mina vänner som är i behov av massage. Ni kommer inte ångra er en sekund!

Christine C.

 ***

Sååå mjjjuuuukt, inkännnade, djupgående och magiskt fantastiskt! Rekommenderar alla att gå till Jeanette Almgren! 
💗💞💗💞💗

 Helena L.

***

Jag är JÄTTENÖJD med healingen du gett, du är varm, lugn och jag känner mej trygg med dej vilket är VIKTGT för mej.
Trevliga lokaler, som ger lugn och ro, harmoni.
Återkommer och bokar healing!

Riitta N.

***

Du är suverän! Inget knyckande eller slitande i kroppen för att man ska bli bättre. Så bra för min fibromyalgi och artros. Kan rekommendera dig till mina vänner, och det gör jag.

Birgitta K.

***

Dorn och massage är bäst och har hjälpt mig att bli av med värk i nacke och höft. Utförd av bästa massören/dornterapeuten Jeanette! Kan varmt rekommenderas!

Anna L.E.

***

Alltid underbart att boka in en tid hos Jeanette, ha den att se fram emot och sedan njuta när det är dags.

Åsa M.

***

Jag har gått hos Jeanette i många år och oavsett om man har ont någonstans eller bara behöver uppmjukning så gör hon alltid ett fantastiskt jobb! Det är en trygghet också att veta att hon vet varför hon gör en viss sak och vad som orsakar att jag har ont på ett visst ställe. Ofta sitter problemet på ett annat ställe än det känns. Hon förklarar och ger möjlig orsak. Jeanette är verkligen bästa massören och jag kan varmt rekommendera ett eller flera besök hos henne i hennes fina lokaler.

Maria S.

***

Du & massagen är perfekt. Toppen med kvällstider.

Erika W.C.

***

Man känner sig alltid välkommen när man är hos dig.

Sanna V.

***

Så nöjd, vilka varma och starka händer!

Fia K. J.

***

Jeanette har mjuka varma händer som jobbar med din kropp och löser upp spänningar, mina axlar var ömma och gjorde ont. Efter behandlingen kände jag mig varm och välmående. Jag kände mig väl omhändertagen och fick många goda råd med mig på vägen. Rekommenderar dig verkligen till ett besök hos Jeanette.

Rebecca L.

***

Jeanette har hjälpt mig att bli av med värk i höft och nacke med den fantastiska Dorn-metoden. Magic! Sedan är massagen gudomlig!

Anna L. E.

***

Magiskt! Jeanette är en så genomgo människa och fantastisk massageterapeut!  Rekommenderar varmt!

Beatrice J.

***

Blev ett välbehövlig besök hos bästa Jeanette idag! 
Som balsam för både kroppen & själen.

Patrik M.

***

Blev som en ny människa efter att ha varit hos fantastiska Jeanette. Lugn, harmonisk och otroligt varma läkande händer. Kan varmt rekommenderas

Gunilla B.

***

Mycket kunnig om kotornas lägen i ryggen, vilket jag inte fått kännedom om hos någon annan massör. Bokar definitivt återbesök.

Anneli A.

***

Fantastisk människa som erbjuder superb massage! Boka!

Fredrik N.

***

Excellent work and Excellent massage with Jeanette

Mahmoud A.

***

Hej, när jag vaknade o gick upp , dagen efter beh hos dig , så kändes det ovant... 

eller rättare sagt, det kändes inget alls!! Ont o stelt alltså! 
En sån  lätthet i rygg o säte. " dom " är tillbaka i min kropp! 
Vilken skillnad, det gör också att nu kan jag känna skillnaden mellan spänd, ont och slappna av. Innan var det bara kramp. 

Fascinerande... 

Nu får jag se när jag kommer nästa gång , jag blev mer nyfiken på Dornmetoden du använde.

A.W.